Πολιτιστική βραδιά και γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς

Πολιτιστική βραδιά
Στις 29 Μαΐου 2013 μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Γυμναστηρίου οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, τα οποία υλοποίησαν με την βοήθεια των δασκάλων τους στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης για το σχολ. έτος 2012-13. Κάτω από όχι ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες λόγω της μεγάλης ζέστης, παιδιά και δάσκαλοι μάς εντυπωσίασαν με τη δημιουργικότητά τους, την ευαισθησία τους, τις πρωτότυπες ιδέες τους και τη ζωντάνια και πολυχρωμία κατά την παρουσίαση των προγραμμάτων. (Εδώ μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά το περιεχόμενό τους). Ο Σύλλογος Γονέων συνέβαλε στην πολιτιστική βραδιά με την αγορά των υφασμάτων που έντυσαν τα παιδιά.
Στιγμιότυπο από την πολιτιστική βραδιά

Από τα υφάσματα που αγόρασε ο Σύλλογός μας

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς
Επίσης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν το σχολείο και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με μια πολύ όμορφη  γιορτή, κατά την οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγκεκριμένα, οι μαθητές της Δ΄ και Ε΄ τάξης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με την καθοδήγηση της δασκάλας Φυσικής Αγωγής, κας Καίτης Βαΐτση, ενώ ακολούθησαν σκετς από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, με την καθοδήγηση των δασκάλων κας Σταυρούλας Φίλιου και κ. Χρήστου Κουτούζου, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και γέλασαν με την καρδιά τους.
Η γιορτή έκλεισε με τον Σύλλογο Γονέων να αποχαιρετά τους απόφοιτους της ΣΤ΄ τάξης, προσφέροντας σε κάθε μαθητή αναμνηστικά δώρα (μενταγιόν με εγχάρακτη την ημερομηνία συνάντησης των μαθητών μετά από μια δεκαετία, λεύκωμα και φωτογραφίες των μαθητών, αναμνηστική πλακέτα και έπαινο αποφοίτησης).
Παιδιά και δάσκαλοι αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας!
Αναμνηστικά δώρα που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων στους  αποφοίτους της ΣΤ΄ τάξης